Kurser på gång...

Hund o korv

 

Inga kurser på gång just nu!

----------------------------

 Om du inte redan läst så gå till menyn om Information 
där finns det mesta om vad som gäller när du går kurs hos oss. 

Välkommen att gå kurs hos oss!

En Tass (egen)

RALLYLYDNAD, NYBÖRJARE   #AVSLUTAD#
för hundar från ca 6 månader - max 8 deltagare

Om du blandar traditionell lydnad, lite agility och freestyle så får du Rallylydnad. Betoningen ligger på glädje och samarbete. I kursen får du lära dig grunderna i rallylydnad, reglerna, utförande och inlärning av alla momenten i nybörjarklassen. Lättare banbyggning kommer vi också att gå igenom.

För att du och din hund ska få glädje av kursen bör hunden klara av sitt, kunna lägga sig ned, kunna gå vid din sida och hålla kontakt med dig med hjälp av uppmuntran och ev godis.

Antal tillfällen: 6 varav dubbelpass ett tillfälle
Kursavgift: 
900 kr + ev kostnad för medlemsavgift
Kursdagar:  Lördag 11/7, tisdag 14/7, 21/7, Lördag 25/7, tisdag 28/7 - lördagar kl 10-15.15 - tisdagar kl 18-20.15 
Kursledare: Susanne Schilström
Ev. frågor till Sussi - mobil: 070-5392404 eller mail: pottismamma@gmail.com

En Tass (egen)

En Tass (egen)

MOT TÄVLING I APPELL OCH LÄGRE KLASS SPÅR  #FULLT#
Startar upp igen 22/6 kl 18.00

Nu tar vi ett steg vidare och erbjuder "kurs" i lite annorlunda form för dig som har gått någon form av tävlingskurs tidigare och därigenom har en del grundkunskaper i inlärning och träning av tävlingslydnadsmoment.

"Kursen" kommer bedrivas i form av "instruktörsledd träningsgrupp" - innebär bl a att du i allra högsta grad är delaktig i och tänker igenom vad du vill ha hjälp med vid kurstillfällena. Vi tränar ett ekipage i taget och lär av varandra... Vi kommer fördela spårträning och träning av lydnadsmoment och budföring utifrån behov. 

Så välkommen oavsett om du redan är igång eller inte alls påbörjat träning av det som ingår i appellklass spår... Du behöver vara beredd lägga tid på träning för att vara klar för tävling under 2020. Är du i det närmaste redan klar för tävling i appellklassen börjar vi med moment som kommer i nästa klass (lägre). Vi är beredda hjälpa till...

Kursavgift:  600 kr + ev kostnad för medlemsavgift

Kursdagar:  Måndag 2/3 kl 18 kursstart utan hund, måndag 9/3, söndag 22/3 - uppehåll pga Coronaviruset - klockslag när vi börjar vid resp kurstillfälle samt datumen i augusti bestämmer vi tillsammans. Därutöver kommer någon av oss finnas tillgänglig vid Allmänna träningen onsdagar som även kommer innehålla två träningstävlingar innan sommaren. 

Instruktörer/Träningsledare:  Christina Boström, Lena Dahlberg, Annelie Smedberg
Mobil: Christina 070-5266861, Lena 070-5704143, Annelie 070-3001215 

Antalet platser kommer att begränsas! Vid kursstart 2/3 genomgång och planering tillsammans.  Hör gärna av dig till någon av oss här ovan om du funderar över något...

En Tass (egen)

Formulär för kursanmälan...

Välkommen med din kursanmälan 


Plats i kurs erhålls i den turordning de mottages. Kursledaren bekräftar via mail snarast efter anmälan din plats i kursen och besked om sistadatum för betalning erhålls.

För dig som inte är medlem i vår klubb finns information om olika medlemsformer under Klubben/Bli medlem! Familjemedlem som avser genomföra praktiska övningar med hunden måste lösa familjemedlemskap.

Kurslitteratur vi refererar till finns längst ner på sidan om Information och kan beställas samtidigt med Kursanmälan eller i samband med kursstart. Visningsex finns på klubben. Kurslitteratur är frivilligt!

Fält med * är obligatoriska och måste fyllas i!

  

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

När du tryckt på 'Skicka" försvinner formuläret och en bekräftelse med lite information (röd text) ska komma upp här på hemsidan. 
I och med detta vet du att din anmälan är mottagen!

Vid problem kontakta kursanmalan@surabk.com