Onsdagsträning för alla

 

På onsdagar är det under vår- och höstsäsongen gemensam träning på våra gräsplaner. Träningen är öppen för alla och ingen föranmälan krävs. Medlemmar från andra klubbar är givetvis också välkomna!

Vid dessa tillfällen finns det två träningsledare på plats som håller i olika gruppmoment, skotträning och budföring. Oftast kan de även hjälpa till med kommendering eller annat som du vill ha assistans med.

Du kan träna på plan, fika och snacka hund tillsammans med andra från klubben. Eller varför inte träna på att titta på? För många är detta ett utmärkt tillfälle att passitivitetsträna sin hund.

Om du är ny i klubben är det en möjlighet att få hjälp med din hund, ställa frågor eller hitta nya träningskompisar. Kom gärna ut och säg hej!

Träningstider

  • Kl. 18.45 Samling
  • Kl. 19.00 Platsliggning och budföring utan skott
  • Kl. 20.00 Platsliggning och budföring med skott

Därefter är det fri träning.


Obs! För att kunna genomföra onsdagsträningen krävs att vi medlemmar ställer upp som träningsledare. På det fastnålande inlägget på Facebooksidan Surahammars brukshundklubb hittar du aktuell info om vem som är träningsledare, eller om det är en lucka som behöver fyllas!

schafer-dog-3521155_1920